В Луцьку священнослужителі привітали працівників міської ради з Різдвом і Новим роком

В Луцьку священнослужителі привітали працівників міської ради з Різдвом і Новим роком

15.01.16 11:18 0 517
Сьогоднішній святковий ранок у міській раді розпочався різдвяними колядками, новорічними щедрівками і віншуваннями. Привітали міського голову Миколу Романюка, його заступників, працівників виконавчих органів міської ради прийшли митрополит Луцький і Волинський Михаїл та священнослужителі Свято-Троїцького кафедрального собору. Разом з ними колядували і працівники міської ради.

Владика Михаїл зауважив, що вони щороку приходять у міську раду, аби закликати Боже благословіння на працівників, щоб місто було спокійним і гарним. “Рік, який минув, був різним, адже не буває лише все добре, однак завершився він гарно. Хочеться, щоб 2016 рік був наповнений різними хорошими справами, усім міцного здоров'я, успіхів в житті й роботі, бадьорості духу, Божого благословення та миру на нашій землі”, - побажав митрополит Луцький і Волинський.

Міський голова Микола Романюк подякував від себе особисто, працівників міської ради, депутатського корпусу священнослужителям за вранішні вітання. На його переконання, вони надихнули людей до хорошого і доброго, закликали Божу благодать на колектив міської ради. Микола Романюк висловив слова вдячності владиці Михаїлу за підтримку і допомогу у багатьох починаннях.

Також він побажав священнослужителям, працівникам міської ради і їхнім родинам добра, здійснення мрій та сподівань, успіхів у всіх життєвих справах, добра і щоб на нашій неньці-Україні швидше запанував мир.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську до ...
Наступна новина: Рятувальники застерігають ...

КОМЕНТАРІ