Волинська область: рятувальники здійснюють пожежно-профілактичні відпрацювання житлового сектора

Волинська область: рятувальники здійснюють пожежно-профілактичні відпрацювання житлового сектора

15.01.16 11:49 0 511
З настанням морозів збільшується кількість пожеж. Основною причиною загорання у приватних будинках є порушення правил безпеки при експлуатації пічного опалення. Про це говорить статистика, невтішним даним якої намагаються протидіяти у Волинській області. Щоб вберегти життя і майно громадян від вогняної стихії, 14 січня співробітники Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС у Волинській області організували та провели пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів Полицівської сільської ради.

Фахівці цивільного захисту відвідали приватні помешкання громадян і роз’яснили правила пожежної безпеки в осінньо-зимовий період, навчали, як діяти у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події.

Під час профілактичних бесід рятувальники наголошували на суворому дотриманні вимог безпеки під час використання відкритого вогню, експлуатації печей, газового обладнання та електроприладів.

Особлива увага приділялась людям, які опинилися у складних життєвих умовах і потребують соціальної підтримки: малозабезпеченим, літнім та самотнім, багатодітним сім’ям.

Для кращого засвоєння інформації працівники служби порятунку “101” вручали людям тематичні листівки з правил безпеки.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ