В Чернівецькій області рятувальники проводять профілактичні рейди щодо навчання людей правилам поведінки на кризі

В Чернівецькій області рятувальники проводять профілактичні рейди щодо навчання людей правилам поведінки на кризі

15.01.16 11:50 0 551
Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області продовжують здійснювати профілактичні рейди щодо недопущення нещасних випадків з людьми на кризі. Зокрема, 12 січня така робота проводилася співробітниками Глибоцького районного сектору Управління ДСНС на водоймах в селі Тарашани Глибоцького району. Рятувальники поспілкувалися з любителями зимової риболовлі та нагадали їм про всю небезпеку виходу на кригу, яка існує на сьогоднішній день. Фахівці Управління ДСНС також розповіли рибалкам яких правил безпеки обов’язково потрібно дотримуватися під час відпочинку на кризі, які речі слід при цьому мати з собою та як допомогти людині, яка провалилася під кригу.

Така інформаційно-роз’яснювальна робота працівниками Управління ДСНС проводиться по всій Чернівецькій області. Рятувальники відвідують місця з масовим перебуванням людей на кризі, нагадують відпочиваючим правила безпеки та вручають листівки із попереджувальним змістом. Основною метою проведення такої профілактичної роботи є нагадування людям, що через підняття температури повітря крига на ріках та водоймах краю є не достатньо міцною, через що існує загроза життю людини.

Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до людей: пам’ятайте, що жодні розваги не варті того, аби задля цього ризикувати власним життям та здоров’ям! Бережіть власне життя та здоров’я!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Порушень ядерної та ...

КОМЕНТАРІ