В Чернівецькій області рятувальники навчали школярів правилам безпеки в зимовий період

В Чернівецькій області рятувальники навчали школярів правилам безпеки в зимовий період

15.01.16 09:57 0 557
14 січня в Чернівецькій загальноосвітній школі №27, яка знаходиться в обласному центрі по вул. Воробкевича, працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області провели урок з правил безпеки для учнів 6 класу даного навчального закладу. Сам захід проводився з метою нагадування дітям правил безпеки в зимовий період.

Особливу увагу в ході зустрічі рятувальники приділили роз’ясненню правил безпечної поведінки в зимовий період, акцентувавши увагу дітей на небезпеці перебування на кризі. Фахівці Управління ДСНС детально розповіли про всю небезпеку, яка очікує на тих, хто виходить зараз на лід, оскільки крига на водоймах через коливання температури повітря зараз не є міцною. Не забули співробітники Управління ДСНС України у Чернівецькій області і нагадати учням правила пожежної безпеки та правила поведінки у побуті, яких потрібно дотримуватися щоденно. А щоб діти краще запам’ятали поради рятувальників, їм показали цікаві повчальні відеофільми. Також, на згадку про проведений захід, учні отримали пам’ятки та листівки із правилами безпеки. Насамкінець зустрічі школярі змогли задати рятувальникам питання, на які отримали вичерпні відповіді.

«Після зимових канікул дітям потрібно ще раз нагадати про ті небезпеки, які оточують нас в житті та як слід поводитися, щоб не сталося біди. Тому така роз’яснювальна бесіда, проведена спільно з рятувальниками, дозволить запобігти загибелі та травмування дітей» – зазначив директор ЗЛШ № 27 Віктор Томяк.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: на дорогах ...
Наступна новина: Закарпатські рятувальники ...

КОМЕНТАРІ