Чернівецька область: рятувальники нагадали громадянам як запобігти виникненню пожеж

Чернівецька область: рятувальники нагадали громадянам як запобігти виникненню пожеж

15.01.16 08:33 0 604
З початку року у Чернівецькій області сталося 42 пожежі, на яких загинула 1 людина. Більше 85 % пожеж трапилося в оселях буковинців, а основними причинами їхнього виникнення є ігнорування чи порушення правил пожежної безпеки самими людьми. Саме тому, з метою запобігання виникнення пожеж в домівках громадян та нагадування краянам важливості повсякденного дотримання правил безпеки, працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області проводять інформаційно-роз’яснювальні рейди попереджувального характеру, в ході чого рятувальники спілкуються з людьми та нагадують їм правила безпеки.

Так, 13 січня такий рейд провели працівники Кіцманського районного відділу Управління ДСНС. Рятувальники здійснили дану роботу в місті Кіцмань та в селі Лашківка Кіцманського району. Оскільки значна частина пожеж виникає у будинках соціально незахищених верств населення, рятувальники під час рейду основну увагу приділяли саме людям похилого віку, самотнім громадян та малозабезпеченим мешканцям. Буковинцям нагадали основні правила пожежної безпеки, яких слід дотримуватися в побуті, вручили пам’ятки та листівки із правилами пожежної безпеки. Всього в ході рейду рятувальники відвідали близько 50 помешкань та поспілкувалися із майже 150 особами.

Окрім цього, проведення рейдів у житловому секторі рятувальники проводять активну роз’яснювальну роботу і в місцях з масовим перебуванням людей. Так, 13 січня співробітники Чернівецького міського відділу Управління ДСНС провели роз’яснювальні бесіди з дотримання правил безпеки із керівниками та працівниками Чернівецької міської поліклініки № 3 та вчителями і учнями загальноосвітньої школи № 22.

Для того, щоб у ході проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи охопити якомога більше людей, рятувальники організували розміщення листівок соціальної реклами в під’їздах багатоповерхових житлових будинків, навчальних закладах та місцях з масовим перебуванням людей.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ