В Житомирській області під час ліквідації пожежі у житловому будинку рятувальники виявили загиблого господаря

В Житомирській області під час ліквідації пожежі у житловому будинку рятувальники виявили загиблого господаря

15.01.16 12:23 0 662
12 січня о 08:39 до служби порятунку «101» смт Червоноармійськ надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в с. Курне.

На місце події оперативно виїхало відділення рятувальників 27 державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю за вказаною адресою вони з’ясували, що вогнем охоплена покрівля дерев’яного будинку. У самому будинку і поблизу нього нікого не було. Після знеструмлення оселі працівниками РЕМ, рятувальники приступили до гасіння палаючого даху ззовні та перекриття зсередини горища. Саме тут біля комина знаходився осередок займання.

О 12:05 пожежа була локалізована та о 15:20 – ліквідована. Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили біля спуску із горища в будинок обгоріле тіло власника оселі - чоловіка, 1960 року народження. У результаті пожежі вогнем знищено дах будівлі та горище.

Перевіркою за фактом події встановлено, що в будинку ніхто не проживав. Сам господар мешкав по-сусідству, а сюди часто приходив ночувати після вживання алкогольних напоїв. Ймовірно, почувши дим у помешканні, він піднявся на горище та намагався самостійно загасити пожежу. Але, надихавшись диму, знепритомнів і спуститися вже не зміг. Однак, остаточні обставини події та причина пожежі наразі встановлюються.

У ДСНС України у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ