В Житомирській області за добу виникло дві пожежі у приватному секторі

В Житомирській області за добу виникло дві пожежі у приватному секторі

15.01.16 09:34 0 518
13 січня о 09:45 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в м. Олевськ. По прибуттю на місце події рятувальники застали задимлену оселю, без ознак пожежі, та збентежених господарів. Як з’ясувалося, дружина господаря самотужки розпалила твердопаливний котел на дровах, але не залила у нього воду, і він почав диміти. Перелякана жінка зателефонувала до рятувальної служби.

По прибуттю фахівців ДСНС, до оселі вже нагодився господар і самотужки ліквідував займання. Рятувальники відключили котел, залили у нього воду і проінструктували господарів про правила користування твердопаливними котлами.

А о 16:35 по лінії «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Сущани Олевського району в обійсті пенсіонерки загорівся піднавіс із дровами. Поруч із ним знаходилися господарські споруди та житловий будинок. На місце події негайно виїхало відділення рятувальників 17 державної пожежно-рятувальної частини. На час прибуття вогнеборців горів майже увесь піднавіс. Сусіди і господарка намагалися гасити його самотужки. Вже о 17:05 рятувальникам вдалося локалізувати пожежу, не допустити перекидання вогню на житловий будинок. О 18:15 пожежу ліквідували. Вигорів піддашок та 3 кубометри дров. Причина займання наразі встановлюється.

У ДСНС України у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: степан Барна ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ