У Рівненській області рятувальники провели навчання населення правилам пожежної безпеки

У Рівненській області рятувальники провели навчання населення правилам пожежної безпеки

15.01.16 08:42 0 606
14 січня працівники Костопільського районного сектору ГУ ДСНС у Рівненській області та 19-ої державної пожежно-рятувальної частини провели відпрацювання житлового сектору району «Хмизи» міста Костопіль. Саме в цьому районі у 2015 році виникла найбільша кількість пожеж. Працівники Служби порятунку відвідали 20 приватних житлових будинків. Мета даного відпрацювання – попередження виникнення пожеж та трагічних наслідків від них, покращення протипожежного стану житлового фонду та навчання населення правилам пожежної безпеки в побуті.

В ході відпрацювання громадянам вручалися пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки у побуті, безпеки життєдіяльності та правил поведінки у разі виникнення пожежі. Разом з тим, під час рейду рятувальники звертали увагу господарів на стан пожежної безпеки в житлових будинках, стан електропроводки, димоходів, печей тощо. Костопільчани з розумінням ставились до наданих порад щодо забезпечення пожежної безпеки та дякували рятувальникам за турботу.

Костопільський районний сектор ГУ ДСНС звертається до усіх громадян з проханням бути уважними та обережними у поводженні з вогнем, а також при користуванні пічним опаленням, електропобутовими та газовими приладами. Дбайте про свою безпеку та безпеку ближніх! У разі виникнення пожежі чи надзвичайної ситуації негайно телефонуйте за номером «101».

Костопільський РС ГУ ДСНС

України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінницька область: ...

КОМЕНТАРІ