На Хмельниччині через дитячі пустощі на тонкій кризі загинув 7-річний хлопчик

На Хмельниччині через дитячі пустощі на тонкій кризі загинув 7-річний хлопчик

15.01.16 09:44 0 503
12 січня о 16:20 на пульт зв’язку 39-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Городок надійшло повідомлення від чергового лікаря швидкої допомоги, що у с. Бедриківці карета швидкої забрала до реанімації дитину, що провалилася під лід.

Як з’ясувалося, 7-ми річний хлопчик та 11-ти річна дівчинка пішли бавитися до річки на лід. Хлопчик кинув камінь на кригу, щоб переконатися, що вона міцна. Ступивши на лід, він провалився. Дівчинка намагалася витягти товариша з води, але під нею став тріщати лід. Тож вона побігла до його батьків. За лічені хвилини прибув батько хлопця та витягнув його з крижаної води. Слідом за ним прибула карета швидкої. Лікарі діагностували у хлопчика ознаки життя та дорогою до центральної районної лікарні здійснювали реанімаційні заходи. Після двогодинних реанімаційних заходів хлопчик помер у лікарні.

Шановні батьки, Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре застерігає, слідкуйте за своїми дітьми, не дозволяйте їм гратися на тонкій кризі, навчайте їх правилам безпечної поведінки, аби уберегли від нещасних випадків.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: в області 395 ...
Наступна новина: На Вінничині технічне ...

КОМЕНТАРІ