Чернігів: Зустріч Владислава Атрошенка з делегацією Люблінського воєводства

Чернігів: Зустріч Владислава Атрошенка з делегацією Люблінського воєводства

15.01.16 10:46 0 517
15 січня о 10 годині в приміщенні Чернігівської міської ради відбудеться зустріч Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка з делегацією Люблінського воєводства (Республіка Польща). У складі делегації:

- Анджей Пружковскі – заступник голови воєводського сеймику Люблінського воєводства, член Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи;

- Ришард Новак – голова Ради Польського об'єднання оптових ринків;

- Кшиштоф Челадка – голова Люблінського товариства споживачів оптових ринків.

В зустрічі також візьмуть участь віце-президент Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи Наталія Романова та президент Чернігівської регіональної торгово-промислової палати Костянтин Іванов.

В ході зустрічі планується обговорення можливих шляхів співпраці. За результатами обговорення буде підписано Меморандум про співпрацю Люблінського воєводства та Чернігівської міської ради.

Польська делегація також вручить подарунки чернігівським дітям учасників АТО та загиблих на сході країни.

Після офіційної зустрічі запланована робоча зустріч з керівництвом Чернігівської регіональної торгово-промислової палати та представниками зацікавлених господарюючих суб'єктів.

В суботу польська делегація відвідає Меморіальний комплекс «Пам'яті героїв Крут» та Національний історико-культурний заповідник «Гетьманська столиця» м. Батурин.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Вінничині за співпрацю з ...

КОМЕНТАРІ