Житомирщина: рятувальники витягнули із узбіччя автомобіль мешканців Хмельницької області

Житомирщина: рятувальники витягнули із узбіччя автомобіль мешканців Хмельницької області

16.01.16 08:05 0 520
14 січня о 17:30 до служби порятунку «101» Баранівського району від чергового національної поліції надійшло повідомлення про те, що на автошляху поблизу села П’ятирічка злетів на узбіччя та перекинувся автомобіль Ford Transit, у якому їхали троє мешканців Хмельницької області. Ніхто з них не постраждав, однак знадобилася допомога рятувальників, аби витягнути автомобіль на дорогу.

До місця події було направлено вогнеборців місцевої пожежної охорони с. Дубрівка та бійців ДСНС 15 –ї державної пожежно-рятувальної частини м. Баранівка. По прибуттю з’ясувалося, що дорожнє полотно хоч і було посипане від ожеледиці, однак мало значні нерівності. Мікроавтобус хмельничан під час руху струсонуло, розвернуло на дорозі, і він опинився у кюветі, перевернутий на лівій бік.

Рятувальники за допомогою лебідки та пожежного автомобіля ЗІЛ 131 поставили авто на колеса. Одночасно з цим вогнеборці МПО, зачепивши мікроавтобус за передню частину, витягнули його на автошлях за допомогою пожежного автомобіля ГАЗ 53. Подальшої допомоги рятувальників хмельничани не потребували.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські філателісти ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ