Через неналежну охорону лісових ресурсів лісогосподарським підприємством на Закарпатті незаконно вирубувалися дерева

Через неналежну охорону лісових ресурсів лісогосподарським підприємством на Закарпатті незаконно вирубувалися дерева

16.01.16 12:59 0 565
Закарпатський окружний адміністративний суд погодився з доводами прокуратури області та залишив в силі акт перевірки екологічної інспекції, за яким лісогосподарському підприємству нараховано збитків на суму близько 130 тис.грн., за допущені порушення лісового законодавства та неналежне виконання обов’язків щодо охорони лісових ресурсів, що призвело до незаконного вирубування дерев.

Прокуратура вступила у розгляд зазначеної справи судом, оскільки предметом спору є оскарження лісгоспом акту екологічної інспекції, який слугував приводом для звернення прокурора з позовом про стягнення збитків заподіяних навколишньому природоохоронному середовищу та зупиненого до вирішення даного спору.

Після набрання судовим рішенням законної сили, прокуратурою буде ініційовано відновлення провадження у справі для вирішення питання про стягнення заподіяних навколишньому природному середовищу збитків.

Відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Три пожежі ліквідовано на ...

КОМЕНТАРІ