Хмельницька область: ДП «Новатор» - 50 років успіху

Хмельницька область: ДП «Новатор» - 50 років успіху

16.01.16 14:11 0 657
14 січня державне підприємство «Новатор», що є одним з найбільших і найуспішніших підприємств області відзначає знаменну дату - 50-ти річчя від дня створення підприємства. Зі святом заводчан привітали перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Процюк, керівництво ДП «Новатор», керівники підприємств, установ та організацій Хмельниччини, колишні працівники заводу, громадськість.

На початку урочистого зібрання генеральний директор ДП «Новатор» Анатолій Вдовиченко, який працює на підприємстві 49 років (останні 23 з них - на посаді генерального директора), привітав усіх працівників підприємства з визначною датою. Побажав трудової наснаги, здоров'я, миру, добробуту у кожну сім'ю. «Ви є люди, які творили та творять історію заводу «Новатор» і щиро вдячний Вам за це», - додав Анатолій Андрійович.

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Процюк.

«З повагою ставимось до здобутків вашого колективу, адже незважаючи на складні обставини, обумовлені впливом зовнішніх і внутрішніх чинників, підприємство ДП «Новатор» було і залишається флагманом машинобудівної галузі області, є лідером в Україні по виробництву складної радіоелектронної апаратури для авіації», - зазначив Василь Васильович.

Важливо відзначити, що таке підприємство, як ДП «Новатор», реально впливає на соціально-економічний стан області та посідає гідне місце в Україні.

У цей пам'ятний день посадовець привітав присутніх та побажав здоров'я, благополуччя і достатку вашим родинам, життєвого оптимізму, світлого й мирного неба, невичерпної енергії та натхнення для подальшого розвитку підприємства на благо зростання економіки нашої держави.

Кращим працівникам підприємства було вручено відзнаки обласної державної адміністрації та обласної ради.

Крім цього, керівник апарату генерального директора державного концерна «Укроборонпром» Радов Денис Георгійович вручив відзнаки працівникам ДП «Новатор».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові водій отримав ...
Наступна новина: В Закарпатській області за ...

КОМЕНТАРІ