На Хмельниччині рятувальники провели роз’яснювальну роботу серед населення

На Хмельниччині рятувальники провели роз’яснювальну роботу серед населення

16.01.16 13:12 0 558
14 січня з метою попередження виникнення пожеж та загибелі на них людей працівники Летичівського районного сектору спільно з соціальними представниками провели відпрацювання житлового сектору міста Летичів.

Відвідуючи приватні будинки, фахівці Державної служби з надзвичайних ситуацій акцентували увагу мешканців міста на посиленому контролі за безпекою дітей. Родинам, у яких є малолітні діти, нагадували про необхідність зберігання сирників та запальничок в недоступних для дітей місцях, роз’яснювали, як потрібно діяти у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Рятувальники також приділили підвищену увагу соціально неблагополучним громадянам, людям похилого віку та особам, які опинилися у складних життєвих умовах. Усім громадянам, з ким довелось поспілкуватись працівникам рятувальної служби, були роз’яснені правила експлуатації печей, газових та електричних нагрівальних приладів. Також розповіли про умови зберігання горючих матеріалів та вручили листівки і пам’ятки на протипожежну тематику.

Державна служба з надзвичайних ситуацій вкотре звертається: шановні громадяни, пам’ятайте, що відповідальне поводження з обігрівальними приладами та дотримання правил пожежної безпеки є запорукою безпечного життя.

Летичівський РС ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ