На Хмельниччині рятувальники провели відпрацювання житлового сектору міста

На Хмельниччині рятувальники провели відпрацювання житлового сектору міста

16.01.16 09:16 0 550
З початку року в обласному центрі спостерігається напружена ситуація з пожежами. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року їхня кількість зросла у рази. Крім того, внаслідок дії небезпечних факторів вогню загинуло 2 особи. Трагічні випадки припадають на житловий сектор. Аналіз ситуації свідчить про те, що причиною цьому є власна необережність, а у деяких випадках – відверте ігнорування населенням заходів безпеки, зокрема при необережному поводженні з вогнем, небезпечними предметами і речовинами, а також під час експлуатації електричних та нагрівальних приладів.

З огляду на це, аби запобігти та попередити надзвичайні ситуації та пожежі, які характерні для зимового періоду, 14 січня фахівці Хмельницького міського управління ГУ ДСНС у Хмельницькій області провели профілактичне відпрацювання житлових будинків, які обслуговуються житлово-експлуатаційною конторою № 1 м. Хмельницький.

Під час проведення заходу першочергова увага приділялась самотнім громадянам похилого віку, багатодітним і неблагонадійним родинам. В ході відпрацювання рятувальники також нагадали населенню основні правила пожежної безпеки в побуті, причини виникнення пожеж. Для якісного засвоєння застережень населенню були вручені тематичні листівки й пам’ятки з правилами поведінки в умовах виникнення можливих надзвичайних ситуацій. Тим, хто був відсутній вдома, співробітники ДСНС залишили пам’ятки в поштових скриньках.

Працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій закликають мешканців робити своєчасні висновки і у жодному разі не нехтувати застереженнями рятувальників, щоб не наражати своє життя та життя близьких на небезпеку.

У разі небезпеки необхідно невідкладно телефонувати до Служби порятунку «101».

Хмельницьке міське управління

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: «Тернопільський міський ...

КОМЕНТАРІ