Луцьк: микола Романюк взяв участь у відкритті благодійного телемарафону «Бог багатий милосердям»

Луцьк: микола Романюк взяв участь у відкритті благодійного телемарафону «Бог багатий милосердям»

16.01.16 11:30 0 725
Розпочався благодійний телемарафон «Бог багатий милосердям». У його відкритті взяли участь голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, міський голова Микола Романюк, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик, голова Волинської ради церков Михайло Близнюк.

Микола Романюк перш за все привітав краян із Різдвом Христовим. Побажав лучанам, волинянам, нашій неньці-Україні Божого благословіння, щоб швидше наступив мир на нашій землі, щоб був достаток у кожному домі. “Традиційно у різдвяні дні проходить телемарафон «Бог багатий милосердям». Я вдячний Волинській раді церков за ідею об'єднання. Адже не в кожній області церкви єднаються, щоб спільно молитися Богу за мир на землі, за людей, які потребують допомоги. Я також щиро дякую тим, хто постійно бере участь у цій акції”, - сказав Микола Романюк та закликав лучан по-можливості внести кошти, які будуть використані на благодійні цілі.

Благодійний телемарафон зініційований Волинською радою церков, за підтримки облдержадміністрації, обласної та Луцької міської рад.

Протягом дня в обласному муздрамтеатрі імені Тараса Шевченка триватимуть виступи усіх церков та конфесій Волині. Кошти, які зберуть під час телемарафону, будуть використані на потреби дітей-сиріт та дітей загиблих учасників антитерористичної операції.

Долучитися до благодійного марафону може кожен, переказавши гроші на спеціальний рахунок.

р/р 26 04 90 00 00 00 35

МФО банку: 300023

ПАТ “Укрсоцбанк”.

Код ЄДРПОУ: 02940115

Волинська обласна організація Червоного Хреста України

Призначення платежу – «на благодійний різдвяний марафон».

Упродовж сьогоднішнього дня в ефірі телеканалу “Нова Волинь” триватиме пряма трансляція благодійного телемарафону.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ