«Тернопільський міський лікувально-діагностичний центр» отримав нового керівника

«Тернопільський міський лікувально-діагностичний центр» отримав нового керівника

16.01.16 09:26 0 627
На базі ДЗ «Відділкова лікарня ст.Тернопіль ДТГО «Львівська залізниця»» створено комунальне підприємство «Тернопільський міський лікувально-діагностичний центр». Керівником цього закладу, відповідно до розпорядження міського голови Сергія Надала, став Левицький Петро Ростиславович. Цю кандидатуру на посаду головного лікаря-директора медичного закладу рекомендувала експертна рада з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства.

«Тернопільський міський лікувально-діагностичний центр» створено відповідно до Програми «Здоров’я тернополян на 2016-2018 рр.». Працівники колишньої лікарні залізничників будуть прийняті в штат нового підприємства.

Довідка.

Левицький Петро Ростиславович народився 11.07.1970 року на Рівненщині. Трудову діяльність розпочав у 1989 році у терапевтичному відділенні Луцької районної лікарні, 1989-1991 рр. проходив службу у прикордонних військах. Працював фельдшером швидкої допомоги, масажистом. Майстер спорту з контактного карате та кікбоксингу, чемпіон України та член збірної команди України.

У 1998 році закінчив навчання у Тернопільській державній медичній академії ім. І.Я.Горбачевського за спеціальністю «лікувальна справа». Працював лікарем-інтерном за спеціальністю «терапія», лікарем-рефлексотерапевтом, лікарем-терапевтом. 2000-2005 рр. – асистент кафедри фізичного виховання ТДМА імені І.Я.Горбачевського. З 2005 року – асистент кафедри екстреної медичної допомоги та медицини катастроф з курсом військової підготовки ТДМУ імені І.Я.Горбачевського. У 2006 році захистив кандидатську дисертацію, кандидат медичних наук, у 2013 році йому присвоєно наукове звання «доцент».

У 2013 році – головний лікар «Станції швидкої медичної допомоги», брав участь у реформуванні медичного закладу «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Також працював заступником головного лікаря з медичного обслуговування населення ТМКЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги», за сумісництвом - лікарем виїзної бригади швидкої допомоги.

З 2007 року по теперішній час – голова Обласної федерації кікбоксингу, суддя міжнародної категорії, член Головної суддівської колегії та голова медичної комісії Всеукраїнської федерації з контактного карате та кікбоксингу. У 2011 році присвоєно звання «Майстер народної творчості». У серпні 2014 року перебував добровольцем в зоні проведення АТО, де у складі виїзної бригади обслуговував цивільне населення та військовослужбовців, які виконували бойові завдання на території Донецької та Луганської областей. Згідно з Указом Президента України у 2015 році нагороджений медаллю «За врятоване життя». Одружений, виховує 2 синів.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Тернопільському районі ...

КОМЕНТАРІ