У Рівненській області рятувальники роз’яснили персоналу училища порядок дій в надзвичайних ситуаціях

У Рівненській області рятувальники роз’яснили персоналу училища порядок дій в надзвичайних ситуаціях

16.01.16 12:22 0 568
15 січня в Здолбунівському вищому професійному училищі залізничного транспорту співробітники Держслужби з НС провели заняття з питань безпеки життєдіяльності.

Рятувальники ознайомили працівників закладу зі статистикою пожеж на освітніх об’єктах та головними причинами їх виникнення, а також нагадали основні чинники небезпеки зимового періоду. Присутнім детально пояснили вимоги протипожежного захисту об’єктів, порядок евакуації з навчального закладу учнів та персоналу у разі виникнення пожежі чи загрози надзвичайної ситуації, у тому числі при виявленні вибухонебезпечних предметів. Фахівці ДСНС розповіли, як правильно користуватися вогнегасниками різного типу для ліквідації загоряння на початковій стадії.

Після цього рятувальники надали освітянам методичні рекомендації стосовно проведення з учнями занять з питань безпечної життєдіяльності.

По завершенню, освітяни подякували співробітникам районного підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за корисну та пізнавальну інформацію.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцька ОДПІ: про ...

КОМЕНТАРІ