Як вибрати і купити ляльку Монстер Хай Лагуна Блю?

Як вибрати і купити ляльку Монстер Хай Лагуна Блю?

16.01.16 18:43 0 1038

Дитячі ляльки на сьогодні представлені у величезній кількості. Наша монстрішка - лялька Лагуна Блю Monster High є родичкою підводних світів, вона дуже красива і радісна. Фірма Mattel нагородила її безліччю хороших якостей, тонкими манерами і ясним розумом. Лагуну Блю хочуть купити багато підлітків-школярки.

Її екстравагантний образ і чуттєвий характер виділяють з численних морських мешканців, описаних у фільмах і книжкових історіях. Однак її манери значно разняться зі звичаями її одноплемінників. Від їх злостивості і страшного зовнішнього вигляду не залишилося ні краплі. Сьогодні ми бачимо добру і радісну дівчинку. Завдяки цим якостям її обожнюють підлітки та благають батьків купити Монстр Хай Лагуна Блю.

Гардероб ляльки

Цікавим акцентом в гардеробі ляльки стала маленька сумочка. Цей аксесуар містить в собі маленький акваріум з улюбленим вихованцем - рибою-піраньєю по кличці Нептун. Наша лялька ніколи не розлучається зі своєю рибкою, тому до кожного її діяння додається така оригінальна сумка.

Якщо ви зацікавлені в в покупці ляльки, то вам просто необхідно ознайомитися з каталогом ляльок Monster High. Також ви зможете купити як Лагуну Блю, так і кілька інших ляльок з різних серій, які не менш затребувані і для ваших діточок.

Коротко про ляльку Монстер Хай Лагуна Блю

На даний момент лялька Монстр Хай Лагуна Блю дуже популярна серед юних підлітків. Це можна пояснити поведінкою і способом, якими наділили її творці.

Світловолоса красуня Лагуна Блю - дуже популярна в Школі Монстрів. Вона, як богиня морів, піднялася з піни і немов просякнута глибокими таємницями і романтикою підводного світу. При вигляді цього крихкого дитя пригадується історія Русалоньки, що здолала злу чаклунку. Тонкі кінцівки красуні забезпечені акуратними плавцями, показують про морське походження і про те, що Лагуна здатна легко сховатися в обіймах морської безодні. І щоб зберегти цю добру німфу, потрібно піклується про неї як про доньку. Хоча, Лагуна Блю іноді показує оскал - але не свій, а рибки-піраньї. Захисниця-Нептуна завжди під рукою у ляльки в маленькому акваріумі. І якщо хтось спробує образити Лагуну, її відважний вихованець тут же кинеться захищати.

Выводы

Без сумнівів, всі ляльки Монстер Хай мають свій витончений характер. У красуні Лагуни Блю - це миле личко, істинно рідкісної краси. Ніжна квітка в локонах волосся виділяє її скромний та  довірливий образ. Її очі сяють ніжністю і просять Вас стати її турботливою і уважною господинею.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что собой представляет ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ