Конкурс “Фінансова підтримка мікропроектів Посольством Німеччини у Києві у 2016 році”

Конкурс “Фінансова підтримка мікропроектів Посольством Німеччини у Києві у 2016 році”

17.01.16 11:48 0 627
Посольство Федеративної Республіки Німеччини у місті Києві оголошує про надання у 2016 році фінансової підтримки мікропроектам, спрямованим на поліпшення умов життя найбідніших верств населення.

До участі у даному грантовому конкурсі мікропроектів запрошуються організації, об'єднання та установи, які не мають змоги самостійно профінансувати свій проект у сфері покращення задоволення основних потреб бідних та найбідніших верств населення, що має довгострокову дієвість (наприклад, встановлення опалювальних систем чи енергозберігаючих вікон у громадських установах).

Прогнозована тривалість проектів зазвичай становить 6 місяців, а максимальний розмір гранту складає 8 тис. євро.

Для участі у даному грантовому конкурсі необхідно до 26 лютого 2016 року надіслати заповнену аплікаційну заявку однією з доступних мов на вибір (українська, англійська, німецька) та короткий опис проекту англійською або німецькою мовами (до 500 знаків) з підписами двох відповідальних осіб організації-заявника за адресою:

Посольство Німеччини у Києві

Економічний відділ (wi-13)

вул. Богдана Хмельницького, 25

01901, Київ

З детальною інформацією щодо участі у даному грантовому конкурсі можна ознайомитися у додатку і на веб-сайті Посольства Німеччини у м. Київ

http://www.kiew.diplo.de/Vertretung/kiew/uk/04/Entwicklungspol__Zusammenarbeit/Kleinstprojekte__2016.html

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На сесії міської ради ...

КОМЕНТАРІ