Опалювальний сезон на Вінниччині проходить стабільно

Опалювальний сезон на Вінниччині проходить стабільно

17.01.16 16:30 0 588
Про це повідомляє Департамент житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації. Станом на 15 січня 2016 року системи життєзабезпечення населення області працюють стабільно, суттєвих перебоїв з наданням житлово-комунальних послуг не зафіксовано.

Незначні локальні аварійні ситуації оперативно ліквідовувались та, в цілому, не вплинули на якість послуг та проходження опалювального сезону.

Всі заклади соціального призначення та житловий фонд області забезпечені послугами з тепло-, водо-, електро- та газопостачання в нормативних обсягах.

Забезпечені теплопостачанням з централізованих та децентралізованих джерел 1766 соціальних закладів, в тому числі: 106 лікарень, 881 школа, 779 садочки. Теплова енергія з централізованих джерел подається на 1523 будинки

Постійно функціонує система моніторингу довкілля, щоденно інформуються обласні диспетчерські служби щодо прогнозу погоди та попереджаються про можливі небезпечні погодиі явища.

Продовжує функціонувати цілодобовий режим чергування аварійних бригад, забезпечено комплектацію необхідними матеріалами та обладнанням.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ