На засіданні протиепізоотичної комісії обговорили заходи із забезпечення стабільної ситуації щодо сказу в Чернівцях

На засіданні протиепізоотичної комісії обговорили заходи із забезпечення стабільної ситуації щодо сказу в Чернівцях

17.01.16 10:13 0 535
Чернівецьке міське управління Головного управління Держсанепідслужби у Чернівецькій області вже повідомляло про випадок сказу у собаки, який підтверджено мікроскопічно управлінням ветеринарної медицини міста Чернівців 11.01.2016 року. Померлу тварину було доставлено в управління ветеринарної медицини господарем. За інформацією, отриманою від фахівців ветеринарної медицини тварина, будучи хворою на сказ покусала невідому особу.

Для своєчасного проведення антирабічного лікування та з метою попередження захворювання на сказ особам, що мали ризик інфікування, необхідно негайно звернутись за антирабічною допомогою в лікувально-профілактичні заклади. Чернівецьке міське управління наголошує про небезпеку захворювання на сказ при контакті з хворою твариною.

15 січня проведено засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Чернівецькій міській раді з питання підтвердження захворювання на сказ собаки та здійснення заходів із забезпечення стабільної епізоотичної ситуації щодо сказу на території міста. Фахівці управління ветеринарної медицини звернулись до правоохоронних органів з проханням забезпечити термінову явку власника собаки, у якої виявлено сказ, до управління ветеринарної медицини в Чернівцях.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чому ПТУ Житомира не ...
Наступна новина: У Вінниці на початку лютого ...

КОМЕНТАРІ