Луцьк: «Спортивна зима» в клубах за місцем проживання

Луцьк: «Спортивна зима» в клубах за місцем проживання

17.01.16 12:07 0 622
Всеукраїнська акція з проведення спортивно-масових оздоровчих заходів для дітей «Спортивна зима» стартувала з 1 грудня минулого року. Та справжня зима зі снігом і морозами наступила лише з приходом нового року і початком зимових шкільних канікул.

Спеціалісти Луцького міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» окрім участі у міських заходах організовують і проводять із своїми вихованцями в клубах за місцем проживання, на відкритих спортивних майданчиках, в парках і скверах мікрорайону фізкультурно-оздоровчі заходи з різних видів спорту, дитячі розваги та конкурси.

В клубі за місцем проживання міського центру «Лучеськ» діти ніколи не байдикують, тому що керівник клубу Наталія Зінь вміє зацікавити дітей і організувати для них активний відпочинок. Вони разом дружно прикрашали приміщення клубу до новорічно-різдвяних свят, вирізали сніжинки, робили гірлянди. Приміщення клубу прикрасили малюнки різноманітної тематики, авторами яких були діти.

У безсніжну пору вихованці клубу щодня удосконалюють свої вміння під час тренувань і змагаються в грі в дартс, теніс настільний, шашки, шахи. Юні футболісти час від часу випробовують свої сили у товариських зустрічах із командою «Денді» обласної громадської організації «Тоніка», що розміщується на Київському майдані, 3.

З першим снігом з'явилась можливість проводити активне дозвілля на свіжому морозному повітрі. Катання на санчатах і веселі забави, ліплення снігових скульптур і гра в сніжки — все це наповнює зарядом позитивних емоцій та додає спортивного азарту. Також діти разом з керівником вже встигли побувати на природній ковзанці водоймища річки Сапалаївка в парку 900-річчя міста Луцька (район вулиці Ветеранів). Наталія Зінь організувала зі своїми вихованцями товариські зустрічі з хокею з шайбою, які будуть продовжені за сприятливих погодних умов.

В останні дні зимових канікул Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» організував черговий оздоровчий захід для вихованців клубів за місцем проживання — катання на ковзанах на ковзанці «Снігова королева». 80 дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей провели активно дозвілля та отримали поряд з фізичними навантаженнями і масу задоволення, змагаючись у вправності та вмінні тримати рівновагу на ковзанах. Деякі з них вперше встали на ковзани, але досить швидко набули нових навичок.

Учасники активного дозвілля вдячні адміністрації льодової арени «Снігова королева» за надані безкоштовні послуги та ковзани для катання дітей.

«Спортивна зима» триває. В планах міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» — нові зимові змагання та розваги, як у клубах, так і на свіжому повітрі.

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На сесії міської ради ...
Наступна новина: Скільки переселенців ...

КОМЕНТАРІ