У Рівненській області рятувальники навчають громадян правилам безпечної поведінки на льоду

У Рівненській області рятувальники навчають громадян правилам безпечної поведінки на льоду

17.01.16 10:55 0 537
Згідно статистичних даних, протягом минулорічного зимового сезону на водоймах Рівненщини потонуло 8 громадян, серед яких 2 дітей. Тому, щоб запобігти подібним нещасним випадкам із людьми на кризі цього року, працівники підрозділів Головного управління ДСНС України у Рівненській області регулярно проводять на водних об’єктах попереджувальні рейди, зокрема відвідують найбільш популярні місця серед любителів зимової риболовлі.

Так, 16 січня рятувальники провели профілактичний рейд на водоймах Костопільського району. Під час спілкування з громадянами, працівники Держслужби з НС розповіли про основні правила безпечної поведінки на кризі та небезпеку відпочинку на тонкому льоду. Любителям зимової риболовлі рятувальники нагадали, які речі потрібно мати із собою, щоб скористатися ними в скрутній ситуації. Також, працівники Служби порятунку порадили рибалкам одягати легкий, проте теплий одяг і в жодному випадку не вживати алкоголю, оскільки той знижує пильність та відчуття небезпеки.

Значну увагу в ході рейду рятувальники приділили роз’ясненню громадянам правил безпечної поведінки на льоду під час відзначення свята Водохреща. Щоб люди краще засвоїли необхідні знання, працівники ДСНС вручили їм тематичні листівки з основними правилами безпеки у зимовий період.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Вінничина: баланс ...

КОМЕНТАРІ