Рівненщина: рятувальники поінформували членів постійної комісії з ТБ та НС про стан з пожежами та надзвичайними ситуаціями в місті «атомників»

Рівненщина: рятувальники поінформували членів постійної комісії з ТБ та НС про стан з пожежами та надзвичайними ситуаціями в місті «атомників»

17.01.16 09:33 0 693
15 січня в Кузнецовській міській раді під керівництвом заступника міського голови Володимира Грушевського відбулося засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Кузнецовськ. Участь в засіданні взяли начальник Кузнецовського міського сектору Головного управління ДСНС у Рівненській області капітан служби цивільного захисту Олег Ткачук, начальник відділу з питань НС та ЦЗН виконавчого комітету Кузнецовської міської ради Ірина Мізюк, представник ВП «Рівненська АЕС», керівники правоохоронних органів, комунального господарства та міських відомств.

Під час роботи члени комісії з питань ТЕБ та НС підвели підсумки роботи за 2015 рік та затвердили План роботи комісії на 2016 рік, в якому визначили пріоритетні напрямки роботи із зазначенням питань пов’язаних з виникненням надзвичайних ситуацій різного характеру та заходами щодо їх запобігання.

Головний інспектор Кузнецовського міського сектору ГУ ДСНС у Рівненській області старший лейтенант служби цивільного захисту Ігор Шевчук поінформував учасників засідання, про стан з пожежами та надзвичайними ситуаціями у місті Кузнецовськ за 2015 рік та провів порівняльну характеристику кількості пожеж, яка виникла на території інших районів та області загалом. Були обговорені заходи щодо попередження виникнення пожеж та загибелі людей на них, посилення проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед непрацюючого та соціально незахищених верств населення міста з питань дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

Також, одним із основних питань стало введення карантинних заходів у місті. Як повідомив головний санітарний лікар міста Кузнецовськ Василь Степанчук у період з 06 січня 2015 року реєструється підйом захворюваності на грип та ГРВІ в епідсезоні 2015-2016 років вище порогового рівня. Лише за останній тиждень зареєстровано 487 випадків ГРЗ та грипу, що вище порогового рівня на 22,3 %. Серед дітей зареєстровано 218 випадків. З метою забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення на території міста та локалізації грипу та ГРВІ було запропоновано ввести карантинні заходи і тимчасово призупинити навчально-виховний процес у загальноосвітніх навчальних закладах з 18 січня до зниження рівня захворюваності.

За результатами усіх доповідей та з урахуванням обговорення порядку денного постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Кузнецовськ прийняла протокол з переліком конкретних завдань та термінами їх виконання.

Кузнецовський міський сектор

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині кабмін ...
Наступна новина: У Володимирі-Волинському в ...

КОМЕНТАРІ