У Волинській області рятувальники здійснюють профілактичні рейди щодо дотримання правил пожежної безпеки у житловому секторі

У Волинській області рятувальники здійснюють профілактичні рейди щодо дотримання правил пожежної безпеки у житловому секторі

17.01.16 11:04 0 592
Працівники Державної пожежно-рятувальної частини №3 спільно з членами добровільної пожежної дружини та головою Руднянської сільської ради провели профілактичні заходи з навчання населення правилам протипожежної поведінки у побуті у селах Рудня, Ольганівка, Валерянівка Рожищенського району.

У ході профілактичного рейду вони здійснили подвірні обходи житлового сектору та закликали жителів селища приділити максимальну увагу дотриманню протипожежних правил під час обігріву помешкань, експлуатації електрообладнання.

Особливу увагу співробітники ДСНС зосередили на помешканнях, де проживають одинокі громадяни літнього віку та особи, які опинилися у складних життєвих обставинах. Працівники служби порятунку “101” наголосили селянам на додержані протипожежних вимог в оселях, а виявляючи неполадки, рекомендували способи їх усунення.

Під час відпрацювання населених пунктів рятувальники розповсюдили серед населення листівки з правил пожежної безпеки та дій на випадок надзвичайних ситуацій.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: баланс ...
Наступна новина: У Житомирі поліція ...

КОМЕНТАРІ