Рятувальники дбають про безпечне проведення святкування Водохреща на Прикарпатті

Рятувальники дбають про безпечне проведення святкування Водохреща на Прикарпатті

17.01.16 11:24 0 581
Напередодні християнського свята Водохреща рятувальники вживають заходів щодо запобігання загибелі людей та виникнення надзвичайних ситуацій на водоймах під час урочистих заходів з нагоди святкування.

Працівники Управління ДСНС в області проводять зустрічі з священослужителями та прихожанами як в місті Івано-Франківську, так і в інших населених пунктах області. Спілкуються на тему наближення святкування Водохреща, з яким пов’язано масове перебування людей поблизу водойм та купання у крижаній воді.

Рятувальники застерегають прихожан дотримуватися правил безпечної поведінки. А саме, мати на увазі, що перебування в крижаній воді у незагартованих людей може призвести до загального переохолодження організму. Також працівники Управління ДСНС в області наголошують, щоб під час святкування здійснювався особливий нагляд за дітьми, щоб вони не залишалися без дорослих поблизу водойм.

На тему дотримання правил безпечної поведінки у зимовий період та під час святкування Водохреща рятувальники спілкуються і на вулицях з мешканцями обласного центру. Працівники служби нагадують людям, як правильно поводити себе біля водойм, щоб не трапилося біди, та вручають їм листівки застережливого характеру.

19 січня під час проведення у спеціально визначених місцях на водоймах області водохресного обряду, рятувальники Управління ДСНС в області чергуватимуть у посиленому режимі, і в разі необхідності, готові надати допомогу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Пожежу на ...
Наступна новина: Все о старинных печатях

КОМЕНТАРІ