Чернівецька область: з метою запобігання пожеж рятувальники проводять профілактичні рейди в житловому секторі

Чернівецька область: з метою запобігання пожеж рятувальники проводять профілактичні рейди в житловому секторі

17.01.16 08:41 0 532
Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області систематично протягом всього року проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з громадянами щодо запобігання виникнення пожеж в помешканнях краян. Основною метою проведення таких заходів є нагадування людям правил пожежної безпеки та важливості їхнього дотримання.

Так, 16 січня така робота проводилася в Заставнівському та Герцаївському районах. Місцевим мешканцям нагадали основні правила пожежної безпеки, яких потрібно дотримуватися повсякденно. Для більшої ефективності від здійсненої роботи людям вручали буклети та листівки з правилами безпеки. Рятувальники особливу увагу приділили соціально незахищеним верствам населення, адже саме в їхніх помешканнях найчастіше виникають пожежі. Громадянам розповіли про необхідність дотримання правил безпеки під час опалювального сезону, оскільки в цей період року різко збільшується кількість пожеж в житловому секторі. «Цілком природнім є бажання обігріти свою оселю, проте в жодному випадку не можна забувати і про важливість правил пожежної безпеки» – зверталися рятувальники до людей. Всього в ході проведення рейдів працівники Управління ДСНС відвідали близько 140 помешкань та поспілкувалися із понад 300 особами.

Такі попереджувальні рейди здійснюються на території всієї Чернівецької області і триватимуть в подальшому. «Мета таких профілактичних заходів – інформаційна робота з людьми, навчання їх правилам безпеки» – зазначив заступник начальника Управління ДСНС підполковник служби цивільного захисту Сергій Шмиголь.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Депутати ...
Наступна новина: На Вінничині об'єднаним ...

КОМЕНТАРІ