Які деталі необхідні для того,щоб зробити радіокерований літак своїми руками?

Які деталі необхідні для того,щоб зробити радіокерований літак своїми руками?

18.01.16 17:55 0 1579

Всім привіт! Напевно багато з вас в дитинстві мріяли зробити радіокерований літак, але ніяк цю мрію не змогли здійснити, так як були відсутні необхідні компоненти і зовсім не знали як все це робиться. Зараз часи змінилися і на ринку можна знайти будь-який компонент або деталь, починаючи від високоспритних двигунів і закінчуючи потужними пристроями радіоуправління. А що стосується креслень, то їх теж не складно знайти, потрібно лише гарненько покопатися в інтернеті. До речі, ви можете прочитати більше інформації, якщо перейдете на сайт.

У цій статті я розповім вам, що для цього вам буде потрібно і де купити деталі. Отже, приступимо ...

Що нам знадобиться для літака?

Всі компоненти обов'язкові, при відсутності одного з компонентів ваш літак літати не буде зовсім, і що стосується ваги літального апарату, то він має бути не важчий 700 грам, тому жоден з компонентів не треба міняти на інший, так як перераховані нижче повністю перевірені і дають дуже легку вагу.

Компоненти:

  • Комплект з недорогого двигуна HobbyKing Donkey S3007-1100kv і регулятора (тяга близько 920 грам);
  • Акумулятор Turnigy 2200mAh 3S 20C Lipo Pack (вистачить на 20 хвилин польоту);
  • Приймач передавач Hobby King 2.4Ghz 6Ch V2 (дальність дії близько 1 кілометра за умови, що ніяких перешкод поруч немає);
  • Сервомашинки в кількості 4 штук (призначені для управління закрилками і так далі);
  • Повітряний гвинт 9 × 5;
  • Стельові плитки (пінопласт).

Загалом все це обійдеться вам дорого. Мотор з регулятором коштує близько 3 тис. грн, приймач передавач близько 4,5 тис. грн., повітряний гвинт 300 грн., сервомашинки по 270 грн. кожна, а акумулятор не дорожче 2000 грн , хоча все залежить в якому магазині все це ви замовляєте. Я б порекомендував купувати ці компоненти в інтернет-магазині, так як там найнижчі ціни. А що стосується потолочків, то вони стоять по 20 грн і знайти їх можна в будь-якому будівельному магазині.

Допомога інтернету

Креслення літака ви можете завантажити з інтернету. У кресленні показано, які розміри повинна мати кожна частина літального апарату і як правильно порізати потолочкі. У підсумку ви отримаєте літак на подобі того, який зображений на картинці, яку ви бачите на сайті. Так набагато простіше. Сьогодні майже на кожному кроці можна скачати файл з інструкцією, тому не хвилюйтеся. Я вам бажаю гарної праці та якісного результату!




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ