В Житомирській області під час ліквідації пожежі у житловому будинку рятувальники виявили загиблу жінку

В Житомирській області під час ліквідації пожежі у житловому будинку рятувальники виявили загиблу жінку

19.01.16 11:25 0 540
17 січня о 12:19 до служби порятунку «101» смт Володарсько-Волинський надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в с. Нова Борова. Мешканка, яка сповістила про пожежу, помітила, що з сусідських дверей йде дим.

На тривожний виклик першою прибула команда Новоборівської місцевої пожежної охорони, в складі 2 чоловік. На місці події вони з’ясували, що вогнем охоплена житлова кімната, в якій, ймовірно, знаходяться люди. Після знеструмлення вулиці працівниками РЕМ, рятувальники приступили до гасіння палаючого оселі ззовні. На допомогу працівникам МПО до місця події оперативно прибули вогнеборці 28-ї пожежної професійної частини смт Іршанськ, у склаі 3 чоловік та 1 одиниці спеціальної пожежно-рятувальної техніки.

О 12:57 пожежа була локалізована та о 14:10 – ліквідована. Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили в кімнаті на ліжку обгоріле тіло співмешканки власника оселі - жінку, 1973 року народження. У результаті пожежі вогнем знищено меблі в кімнаті, пошкоджено двері, вікна та стіни.

Перевіркою за фактом події встановлено, що в будинку окремо проживали дві сім’ї. Господаря та його 5-річного сина, в кімнаті якого сталося загорання, на момент виникнення пожежі не було. В оселі перебувала тільки його співмешканка.

Однак, за яких обставин виникла пожежа наразі встановлюють фахівці.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: На площі ...
Наступна новина: На Вінниччині у 16 районах ...

КОМЕНТАРІ