Опалювальний сезон на Житомирщині проходить стабільно

Опалювальний сезон на Житомирщині проходить стабільно

19.01.16 13:25 0 523
Про це повідомляє департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації. Станом на 18 січня 2016 року системи життєзабезпечення населення області працюють стабільно, суттєвих перебоїв з наданням житлово-комунальних послуг не зафіксовано.

«Забезпечені теплопостачанням з централізованих та децентралізованих джерел 59 закладів охорони здоров'я, 752 учбових закладів, 686 садочків. Теплова енергія з централізованих джерел подається на 1893 будинки. Незначні локальні аварійні ситуації оперативно ліквідовувались та, в цілому, не вплинули на якість послуг та проходження опалювального сезону», - зазначив голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський.

Всі заклади соціального призначення та житловий фонд області забезпечені послугами з тепло-, водо-, електро- та газопостачання в нормативних обсягах.

Для здійснення контролю за проходженням опалювального сезону, недопущення та попередження аварій на об'єктах життєзабезпечення утворено обласну робочу групу з визначенням відповідальних осіб, функціонує телефон «гарячої лінії» - 47-47-12.

Постійно функціонує система моніторингу довкілля, щоденно інформуються обласні диспетчерські служби щодо прогнозу погоди та попереджаються про можливі небезпечні погодиі явища.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад півтори тисячі ...
Наступна новина: Управління ДСНС України у ...

КОМЕНТАРІ