В Житомирській області під час пожежі в житловому будинку врятовано 53-річного чоловіка

В Житомирській області під час пожежі в житловому будинку врятовано 53-річного чоловіка

19.01.16 17:56 0 542
17 січня о 18:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Стара Гута Баранівського району. За вказаною адресою виїхали рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Було встановлено, що в одній із житлових кімнат тліє матрац, а в будинку спостерігається незначне задимлення. Також з’ясувалось, що ще до прибуття вогнеборців сусіди вивели на свіже повітря 53-річного господаря. Побачивши дим, селяни повідомили рятувальників та побігли до будинку. Через вхідні двері вони потрапили всередину оселі, де на ліжку в кімнаті побачили сплячого господаря. Громадяни розбудили чоловіка та швидко вивели його на подвір’я. Медична допомога власнику не знадобилась.

Вже о 18:35 фахівці ДСНС ліквідували займання та запобігли подальшому поширенню пожежі по всій площі кімнати. Вогнем знищено матрац.

За попередніми даними загоряння сталось внаслідок необережного поводження з вогнем. Чоловік в стані алкогольного сп’яніння курив у ліжку та заснув. Недопалок впав на матрац від чого і почалось тління. Остаточна причина наразі встановлюється фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ