Тернопіль: сергій Надал нагородив переможців конкурсів «Феєрія новорічного міста» та «Різдвяне диво»

Тернопіль: сергій Надал нагородив переможців конкурсів «Феєрія новорічного міста» та «Різдвяне диво»

19.01.16 10:11 0 617
17 січня на Театральному майдані для тернополян та гостей міста відбувся Різдвяний концерт «Нова радість стала», під час якого тернопільські професійні та аматорські колективи виконували колядки та щедрівки. Цього ж дня на головній площі міста міський голова Сергій Надал нагородив переможців міських конкурсів ««Різдвяне диво» та «Феєрія новорічного міста».

Конкурс «Феєрія новорічного міста» проводився з метою формування привабливого оформлення міста, зовнішнього вигляду об’єктів торгівлі, створення святкової атмосфери міста в період Новорічно-Різдвяних свят, а «Різдвяне диво» має за мету відтворення кращого макету Різдвяної шопки. Відтак, за результатами конкурсів, грошові нагороди та подяки за утвердження християнських традицій та відродження духовних цінностей українського народу отримали представники Храмів, колективи учнів та окремі тернополяни.

«Дякую усім учасникам конкурсів, які подарували тернополянам справжній святковий настрій. Вітаю переможців та бажаю усім вірити у Різдвяні дива, - зазначив очільник Тернополя Сергій Надал. - У ці святкові дні дякую усім тернополянам, які щоденною працею роблять наше місто кращим та докладають зусиль для його розвитку. Від усієї громади Тернополя вітаю наших земляків, що воюють на Сході, волонтерів і доброчинців. Дякуємо за Вашу жертовність і любов до рідного краю. Хай буде мир і добробут у кожній тернопільській оселі!».

Переможці конкурсів «Феєрія новорічного міста» та «Різдвяне диво»

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: будьте ...

КОМЕНТАРІ