У Рівненській області рятувальники відпрацювали прийоми гасіння пожеж у лікувальному закладі

У Рівненській області рятувальники відпрацювали прийоми гасіння пожеж у лікувальному закладі

19.01.16 14:51 0 584
18 січня на території Рокитнівської центральної районної лікарні співробітники 10-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області провели спільно з персоналом об’єкту тактико-спеціальні навчання.

Відповідно до тактичного задуму навчань, в одному з приміщень центральної районної лікарні сталася пожежа. Адміністрація об’єкту, повідомивши Службу порятунку «101» про надзвичайну подію, розпочала боротьбу з вогнем та евакуацію матеріальних цінностей. Тим часом рятувальники, що прибули на місце пожежі, пішли в розвідку і задіяли на гасіння умовної пожежі водяні стволи, а також подали воду на захист сусідніх будівель. Протягом 25 хвилин умовна пожежа була ліквідована.

Підбиваючи підсумки, керівник навчань, начальник Рокитнівського районного сектора ГУ ДСНС України у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Руслан Гордійчук зазначив: «Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників та персоналу об’єкту умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати та не допустили поширення вогню по усій площі центральної районної лікарні. Отже, попередньо поставлені оперативно-тактичні завдання були виконані злагоджено та професійно».

Рокитнівський РС ГУ ДСНС

України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінниччина готується ...

КОМЕНТАРІ