У Волинській області рятувальники провели планове відпрацювання житлового сектора

У Волинській області рятувальники провели планове відпрацювання житлового сектора

19.01.16 08:10 0 517
18 січня 2016 року працівники 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського спільно з інспекторським складом Володимир-Волинського міськрайвідділу Управління ДСНС України у Волинській області та представниками соціального захисту провели планове відпрацювання житлового сектора. Просвітницькі заходи відбулися на території Устилузької міської ради.

У відпрацюванні взяли участь 12 представників ДСНС та двоє соціальних працівників. Відвідуючи садиби мешканців приватного житлового сектору, вони за згодою господарів перевіряли протипожежний стан пічного опалення та оглядали електромережу. Виявляючи огріхи та несправності, рятувальники надавали рекомендації щодо їх усунення.

Учасники відпрацювання особливу увагу приділили одиноким та соціально незахищеним громадянам. Загалом, просвітницька робота охопила 31 приватне помешкання, з яких 18 належить одиноким громадянам, 11 — багатодітним родинам, а ще у двох оселях проживають особи, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Під час масово-роз'яснювальних заходів рятувальники вручили громадянам пам'ятки з правил пожежної безпеки.

У рамках відпрацювання співробітники ДСНС провели також інструктажі щодо правил безпеки на льоду з мешканцями Устилуга, які проводили дозвілля на вкритих кригою водоймах.

УДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: про стан ...
Наступна новина: Чернігів: Рятувальники ...

КОМЕНТАРІ