Львівські рятувальники проводять профілактичні рейди на водоймах області

Львівські рятувальники проводять профілактичні рейди на водоймах області

19.01.16 10:21 0 580
Узимку водойми є особливо небезпечними для любителів зимової рибалки та дітлахів, які полюбляють влаштовувати ковзанки. Небезпека криється перш за все у тому, що погодні умови є не завжди сприятливими для утворення міцного льодового покриву та вирубування рибалками лунок у крижаному «дзеркалі» озер. Аби запобігти виникненню небезпечних ситуацій, а іноді й з летальним кінцем, рятувальники взялися за проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо безпечного зимового відпочинку.

18 січня в рамках такої акції фахівці ДСНС спільно із волонтерами Центру безпеки міста Львова провели роз’яснювальну роботу на озерах поблизу селища Глинна Наварія та озері по вулиці Стрийській у м. Львові.

Така робота проводиться з метою нагадати любителям підлідної рибалки про основні правила безпечної поведінки на водоймах в зимовий період. Під час рейду працівники ДСНС провели з рибалками інформаційно-роз’яснювальну роботу та ознайомили їх з алгоритмом дій на той випадок, якщо людина провалиться під кригу.

Під час бесід із любителями «тихого полювання», більшість з них говорили, що знають як подбати про своє життя на воді. Але додаткова обережність ніколи не буде зайвою. Усі рибалки та відпочиваючі на березі водойм отримали застережливі листівки із правилами поведінки та порятунку на воді.

Надзвичайники, у свою чергу, постійно поперебувають на поготові, аби оперативно реагувати на надзвичайні події на водних об’єктах у зимовий період.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: За останній ...

КОМЕНТАРІ