Івано-Франківщина: за минулі вихідні на території області виникло 15 пожеж,1 особа загинула

Івано-Франківщина: за минулі вихідні на території області виникло 15 пожеж,1 особа загинула

19.01.16 17:36 0 625
16 січня о 07:49 в селі Старий Угринів Калуського району виникла пожежа дерев’яної господарської будівлі. Вогнем знищено шиферне покриття та дерев’яні конструкції даху, дерев’яні стіни стодоли, господарський інвентар, 1 т грубих кормів. На пожежі врятовано поруч розташований житловий будинок. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

О 10:35 в селищі Отинія Коломийського району відбулося загорання газу на газовому стояку поблизу житлового будинку. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 16:20 в селі Мишин Коломийського району виникла пожежа ліжка в житловому будинку. Під час пожежі загинув житель 1970 р.н. Причина - курінні в стані алкогольного сп’яніння.

О 16:34 тисменицьким рятувальникам довелося ліквідовувати пожежу в селі Радча.

Вогонь охопив дерев’яну господарську будівлю. Було знищено покрівлю на площі 40 м.кв., 3 т грубих кормів, пошкоджено стіни стодоли. На пожежі врятовано 1 житловий будинок. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку власниці.

О 19:14 в селі Угорники Коломийського району відбулося загорання на газовому стояку поблизу житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:46 в місті Калуш проспект Лесі Українки виникла пожежа побутового газу з пошкодженого підвідного шлангу до газової плити в квартирі на 5-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 22:01 в селі Шешори Косівського району по вулиці Довбуша виникла пожежа дерев’яного комплексу господарських будівель. Вогнем знищено покрівлю комплексу та приміщення стодоли на загальній площі 90 м.кв, пошкоджено стіни та перекриття приміщення літньої кухні. На пожежі врятовано два житлових будинки та будівлю літньої кухні. Причина виникнення пожежі - коротке замикання електромережі.

17 січня о 07:43 в селищі Солотвин Богородчансього району сталася пожежа в приміщенні ванної кімнати одного із житлових будинків. Вогнем пошкоджено 15 м.кв. стелі, стіни ванної кімнати та кухні, речі домашнього вжитку. На пожежі врятовано житловий будинок.

О 12:21 в місті Івано-Франківськ по вулиці Хіміків загорілося сміття в сміттєвих баках. Вогнем знищено сміття на площі 4 м. кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем не встановленої особи.

О 14:16 калуські рятувальники ліквідовували пожежу в місті Калуш по вулиці Біласа і Данилишина. Відбулося загорання господарської будівлі. Вогнем пошкоджено покриття на площі 20 м.кв., та знищено 2 м. куб. дров. На пожежі врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку власника.

О 16:08 в селі Пнів Надвірнянського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено покрівлю та стіну на площі 15 м.кв., знищено 5м.куб. дошки, два верстати по обробці деревини, дрова. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем не встановленої особи.

О 18:57 в селі Старі Богородчани Богородчанського району виникла пожежа літньої кухні та гаражу. Вогнем знищено дах, перекриття літньої кухні та гаража на площі 70 м.кв., легковий автомобіль «ВАЗ 2109», мотоцикл «К-650», речі які знаходились в приміщенні. На пожежі врятовано житловий будинок та стайню. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:08 в селі Шешори Косівського району по вулиці Остапа Вишні виникла пожежа літньої. Вогнем знищено ­­­­стелю, частково стіну на площі 6 м.кв., кухонний набір, пошкоджено речі домашнього вжитку. На пожежі врятовано 2 сусідні будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:38 косівські рятувальники ліквідовували пожежу господарської будівлі в селі Соколівка. Вогнем знищено покрівлю на площі 12 м.кв. та 0.5 т. сіна. На пожежі врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем із сторони господарів будівлі.

18 січня о 00:32 знову виникла пожежа житлового будинку в селі Шепіт Косівського району. Вогнем знищено житловий будинок на площі 70 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: На Вінничині за умисне ...

КОМЕНТАРІ