Чернівецька область: впродовж вихідних виникло 5 пожеж,на одній з яких загинув чоловік

Чернівецька область: впродовж вихідних виникло 5 пожеж,на одній з яких загинув чоловік

19.01.16 17:20 0 636
За останні вихідні в Чернівецькій області виникло 5 пожеж, на одній з яких загинула людина. Трагедія сталася 16 січня в селі Шилівці Хотинського району. Пожежа виникла в житловому будинку місцевого мешканця 1952 року народження, який проживав сам. Вранці того дня сусіди відчули запах диму. Люди зайшли всередину і виявили тіло домовласника вже без ознак життя. Як з’ясувалося, чоловік залишив на пічці постільні речі, через що сталося їхнє займання. Внаслідок тління речей виникло сильне задимлення. Згодом пожежа самоліквідувалася, тому пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися. Вогнем пошкоджено постільну білизну, матрац. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу в Чернівці для встановлення причини смерті. Попередньою причиною виникнення пожежі є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Ще одна пожежа того ж дня виникла в Чернівцях по вул. Донбасівській в приміщенні кафе-бару. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися, так як пожежа самоліквідувалася. Вогнем знищено внутрішнє оздоблення приміщення бару.

Всього з початку року в Чернівецькій області виникло 48 пожеж, на яких загинуло 2 людини. Управління ДСНС звертається до громадян: пам’ятайте, що основними причинами виникнення пожеж є порушення правил пожежної безпеки самими людьми. Пам’ятайте, що дотримання правил безпеки не вимагає жодних надзусиль, проте це допоможе зберегти ваше життя та здоров’я!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецьких дошкільнят ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: за ...

КОМЕНТАРІ