Все про чоловіче взуття

Все про чоловіче взуття

20.01.16 03:50 0 1612

Якщо про жіноче взуття ми знаємо практично все, то чоловіче взуття найчастіше викликає у нас деякі сумніви. Як воно виглядає - ще більш-менш зрозуміло, як називається - теж: черевики - на осінь, сандалі - на літо і ... все? Ні! Насправді, класифікація чоловічого взуття трохи інша: не надто складна, але і не така проста, як здається на перший погляд. Тому сьогодні ми дізнаємося про те, які бувають види чоловічого взяття і як за ним правильно доглядати.

 Туфлі

Догляд за туфлями починається з профілактики - прямо відразу після покупки треба віднести взуття у взуттєву майстерню, щоб на шкіряну підошву наклеїли шар гуми або каучуку. Це потрібно для того, щоб підошва не стиралася і, крім того, не ковзала на мармурі та інших гладких поверхнях. Профілактику потрібно оновлювати у міру зносу, зазвичай раз на два-три місяці. Іноді туфлі вже продають разом з профілактикою, це просто тобі економить час на перший візит до майстра.

Черевики

Правила догляду за черевиками ті ж, що і за туфлями. Зберігання - аналогічно. Профілактику, як не дивно, робити зовсім не обов'язково. Єдине, що можна додати - так це про експлуатацію. У хороших черевиках передбачена заміна устілок в разі зносу. Що і рекомендується робити регулярно.
Ну, а так як черевики зазвичай дуже довговічне взуття, то часто шнурки зношуються, тому їх треба змінювати своєчасно.

Кросівки

Ось з цим взуттям є одна особливість, про яку багато хто забуває, і абсолютно марно. Запам'ятайте: кросівки робляться на сезон. Термін життя такого взуття - рік. Тому вона дешева - щоб можна було дозволити собі спокійно викинути убиті кросовки і купити нові у міру зносу. Для кросівок не роблять профілактику і ремонт - їх викидають, як тільки вони стоптуються. До речі, можу порекомендувати вам хороший магазин чоловічого взуття Shoesland. Саме в ньому ви маєте прекрасну можливість придбати недороге та якісне взуття.

Догляд за кросівками заснований на двох особливостях такого взуття - вона пахне після інтенсивних прогулянок далеко не конваліями, і брудниться. Обидві ці проблеми вирішуються комплексним підходом. Забруднення кросівок усуваються пінкою для взуття, а неприємний запах - спеціальним дезодорантом для взуття.

Сандалії

Тут все ще простіше, ніж з кросівками. Сандалії навіть чистити не треба (а що там чистити?). Потрібно періодично відмивати від бруду внутрішню частину сандаль, яка стикається з ногою. При бажанні освіжити дезодорантом.

Мокасини

У мокасин є одна неприємна особливість - їх люблять робити із замші. Слів немає, м'яко і зручно, тільки доглядати втомишся. Для початку, до замші потрібний свій набір косметики - пінка для відмивання і спеціальна щітка для замші (гумова). Так от в чому незручність замші - вона не чиститься, а відтирається щіткою. При бажанні замшу можна просочити спеціальним водовідштовхувальним просоченням (спреєм), що дозволить ногам бути відносно сухими протягом пяти хвилин після початку дощу.

Туристичні черевики

Черевики - вони і є черевики. Навіть туристичні. Доглядати, як за звичайними черевиками.
Сподіваємося, що цей матеріал Вам допоможе у Вашому житті та взуття прослужить Вашим ногам не один рік!!!




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Рецензия Clash of Clans

КОМЕНТАРІ