Успішна реалізація проектів за підтримки ЄС – запорука розвитку територіальних громад Вінниччини

Успішна реалізація проектів за підтримки ЄС – запорука розвитку територіальних громад Вінниччини

20.01.16 13:01 0 550
Досягнення успішних результатів від реалізації проектів за підтримки Європейського Союзу у сфері державної регіональної політики - основна мета перебування на Вінниччині 18-19 січня експертів Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні».

В рамках візиту експерти Програми ЄС відвідали офіс Проекту «Центр адаптації переселенців та підприємців із зони АТО та Криму у Вінницькій області, де ознайомились з роботою команди Проекту та позитивно оцінили умови надання послуг підприємцям-переселенцям і вжиті заходи з реалізації Проекту.

Керівником Проекту Валерієм Нікітюком було презентовано виконання плану заходів із реалізації проекту та обговорено завдання щодо його успішного завершення.

Під час візиту експерти Програми ЄС мали змогу ознайомитись також із реалізацією проекту «Туризм - запорука динамічного соціально-економічного розвитку сільських громад», який реалізується із залученням коштів Європейського Союзу у Вінницькому районі та відвідати Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс» в м. Вінниця.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Про результати протидії ...

КОМЕНТАРІ