Керівники області ознайомились із роботою з дитячого відділення Вінницької ЦРЛ після капітального ремонту (+фото)

Керівники області ознайомились із роботою з дитячого відділення Вінницької ЦРЛ після капітального ремонту (+фото)

20.01.16 14:01 0 563
Керівники області та Вінницького району оглянули дитяче відділення центральної районної лікарні, яке нещодавно розпочало роботу після капітального ремонту.

Заступник голови - директор Департаменту освіти та науки ОДА Ігор Івасюк, директор Департаменту охорони здоров'я ОДА Людмила Грабович, голова Вінницької райдержадміністрації Віктор Шмігель та голова Вінницької районної ради Сергій Сітарський зустрілись із колективом відділення і відвідали палати, де лікуються маленькі пацієнти.

«Ми є свідками втілення реальної децентралізації. Якщо проаналізувати надходження до бюджетів базового рівня:сільських, селищних та міських, то фактично вони перевиконані в півтора рази.

Ми маємо по області 700 млн. грн. додаткового ресурсу, який можемо спрямувати на бюджети розвитку, зокрема, на охорону здоров'я, освіту, культуру, спорт. Відкриття відремонтованого дитячого відділення коштом районного бюджету – яскравий тому приклад»,- підкреслив Ігор Івасюк.

У дитячому відділенні, яке розраховане на 22 ліжка, щороку отримують лікування близько 800 дітей.

«На капітальний ремонт педіатричного відділення з місцевого бюджету було витрачено 1 млн. 527 тис. 300 грн.,- прокоментував голова Вінницької райдержадміністрації Віктор Шмігель.- Ми прагнули зробити сучасне відділення і нам це вдалося. Після ремонту придбано нові меблі, гральну кімнату, тощо. У планах на 2016 рік – ремонт неврологічного відділення, а в разі перевиконання бюджету, на яке ми сподіваємось, плануємо відремонтувати так само гінекологічне відділення».

Довідка:

Вінницька ЦРКЛ розпочала свою роботу у 1954р. у пристосованому приміщенні. Потужність поліклініки становила 50 відвідувань на добу, стаціонар працював на 25 лікарняних ліжках

Станом на 01.01.2016 року поліклініка Вінницької ЦРКЛ розрахована на 415 відвідувань за зміну. Лікарський прийом дорослого населення ведеться по 29 спеціальностям, а дітей - по 7 лікарським спеціальностям.

Стаціонар - розрахований на 310 ліжок, в якому функціонує 14 відділень, із яких 1 хірургічне та 4 терапевтичних відділення розташовані у сільській місцевості.

Обслуговує населення у кількості 85 277 чол., в т.ч. дитяче населення у кількості 15 994 чол.

Вінницька ЦРЛ є клінічною базою 7 кафедр Вінницького національного медичного університету ім. М.І.Пирогова (терапії, педіатрії, акушерства та гінекології, інфекційних хвороб та ін..).





































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: більше 50% ...
Наступна новина: У Хмельницькій області ...

КОМЕНТАРІ