В Житомирській області бердичівські поліцейські врятували водія вантажівки зі снігової пастки

В Житомирській області бердичівські поліцейські врятували водія вантажівки зі снігової пастки

20.01.16 18:57 0 573


Керманич великогабаритної фури, уночі потрапивши у сніговий замет, не зумів самостійно вибратися на дорогу. Тільки вранці, зателефонувавши за номером «102», чоловік отримав необхідну допомогу від місцевих поліцейських.

Телефонний дзвінок від 50-річного жителя Київщини надійшов до Бердичівського відділу поліції близько 8.00. Чоловік розповів, що його вантажівка вночі потрапила у снігову кучугуру неподалік с. Маркушів і самостійно виїхати звідти водій не може.

На місці події працівники поліції з'ясували, що керманич з автомобілем перебувають у сніговому полоні ще з ночі, коли той невдало спробував з'їхати на бічну дорогу.- Я прямував з Черкас до с. Бистрика та вже майже прибув до пункту призначення, коли вирішив скоротити шлях. Вантажівку з причепом занесло на засніжене та слизьке узбіччя після моєї спроби повернути, - розповідає керманич Сергій. – Це сталося близько 2.00. Спочатку намагався самостійно вибратися, та марно. Тут і заночував.



Уранці водій знову спробував вибратися із пастки, а йому на допомогу прийшов сторож ферми, розташованої неподалік. Втім ці намагання теж були невдалими. Зневірившись, чоловік зателефонував на спецлінію «102» із проханням про допомогу.

Інспектори Бердичівського відділу поліції, оцінивши ситуацію, дійшли висновку, що без технічної допомоги завантажену фуру витягнути із узбіччя неможливо. Відтак із місцевого підприємства прибув трактор. Спільними зусиллями вантажівку вдалося повернути на автошлях.Щиро подякувавши своїм рятівникам, водій продовжив поїздку.



Тим часом правоохоронці закликають керманичів неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, швидкісного режиму, безпечної дистанції та інтервалу, враховувати стан дорожнього покриття. Не проїздіть повз водіїв, які потребують вашої допомоги, зателефонуйте до екстрених служб та повідомте про подію. У разі, якщо ви самі потрапили у скрутну ситуацію, не зволікайте та одразу викликайте допомогу.

За інформацією відділу комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Впродовж 2015 року ...
Наступна новина: На Вінниччині готують ...

КОМЕНТАРІ