Регіональний сервісний центр МВС України в Чернівецькій області звертає увагу на перевезення небезпечних вантажів (+фото)

Регіональний сервісний центр МВС України в Чернівецькій області звертає увагу на перевезення небезпечних вантажів (+фото)

20.01.16 15:43 0 1244
Видача свідоцтв про допущення транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів — одна з важливих адміністративних послуг МВС.

Як свідчить статистика, щорічна кількість перевізників, суб’єктів господарювання на Буковині, що звертаються за отриманням таких свідоцтв, сягає двох сотень.

— Втім, справа не в кількості дозволів, а, передусім, в ретельному дотриманні правил транспортування небезпечного вантажу,— говорить

виконуючий обов’язки заступника директора регіонального сервісного центру МВС в Чернівецькій області Сергій Сушинський.— Ми зацікавлені, аби процедура отримання Свідоцтв була доступною і чітко витримувалась власниками транспортних засобів. З цією метою усі територіальні центри — у Чернівцях, Глибокій, Кіцмані, Новоселиці, Кельменцях — оснащуємо інформаційними стендами з переліком та зразками відповідних документів, необхідних для отримання Свідоцтва. Орієнтуємось на те, щоб люди могли без сторонньої допомоги розібратись у всіх питаннях. Допомогу також завжди готові надати наші фахівці — порадити, проконсультувати, аби повноцінною була підготовка пакету документів, а транспортний засіб, представлений для візуального огляду, не викликав ніяких зауважень.

Перелік документів для отримання свідоцтва про допущення транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів.

1. Заявка з зазначенням переліку транспортних засобів (марка, номерний знак транспортного засобу, № ООН, у разі необхідності транспортна назва та (або) група пакування, клас(и) або найменування групи вантажів, для перевезення яких буде використовуватися транспортний засіб);

2. Копія ДОПНВ-свідоцтва про підготовку водіїв транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі;

3, Копія свідоцтва про підготовку уповноваженого з питань безпеки перевезень небезпечних вантажів;

4. На кожний транспортний засіб додатково:

- копія свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу;

- копія протоколу перевірки технічного стану транспортного засобу, виданого суб’єктом проведення обов’язкового технічного контролю транспортних засобів;

- копія поліса обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів;

- квитанція про сплату за бланк свідоцтва та послугу з оформлення свідоцтва про допуск транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів.

Суб’єкт звернення має право подати вхідний пакет документів до ТСЦ особисто або через уповноваженого представника. Реєстрація заяв здійснюється в канцелярії ТСЦ.

На фото: Стенди з інформацією про допущення транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів у територіальному сервісному центрі 7341 регіонального сервісного центру МВС у Чернівецькій області за адресою м. Чернівці, вул. Руська, 248М.



Прес-служба РСЦ МВС в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині ...
Наступна новина: В Луцьку міський голова ...

КОМЕНТАРІ