В Луцьку міський голова Микола Романюк подякував учасникам творчого проекту “Різдвяна майстерня”

В Луцьку міський голова Микола Романюк подякував учасникам творчого проекту “Різдвяна майстерня”

20.01.16 16:00 0 596
11 грудня 2015 року розпочала роботу “Різдвяна майстерня”. Цей проект став уже традиційним і реалізовується спільно управлінням культури міської ради та ГО “Рукотвори Волині”. Майстри навчали дітей, проводили майстер-класи з виготовлення новорічно-різдвяної атрибутики, сувенірів, листівок, ялинкових прикрас тощо.

І от відбулося підбиття підсумків проекту “Різдвяна майстерня”. Начальник управління культури Тетяна Гнатів зазначила, що впродовж місяця всі охочі мали можливість навчитися виготовляти різноманітні вироби, вивчати колядки та різдвяні піснеспіви, традиції святкування Різдва Христового і Нового року. “Дуже важливо зберегти традиції і передати їх наступним поколінням. Вони є духовною основою нашого народу. Дякую усім, хто долучався до проекту”, - зазначила вона.

Звертаючись до присутніх, міський голова Микола Романюк привітав з новорічно-різдвяними святами, побажав усім здоров'я, щастя удачі і миру в нашій країні. Йому приємно, що з кожним роком збільшується кількість учасників проекту “Різдвяна майстерня”. Цього разу, за словами міського голови, більше 500 дітей навчалися піснеспівам, вивчали традиції святкування Різдва Христового, власноруч робили новорічні подарунки. “Мені завжди приємно до приходити сюди. Тут тепло атмосфера, приязно і цікаво. Ви навчаєте дітей давніх українських традицій, які дійшли до нас з давнини. Завдання влади створити умови для занять і сприяти таким активним майстрам. Дякую Вам за роботу, за навчання і бажання поділитися уміннями”, - наголосив він.

Також Микола Романюк вручив подяки міського голови майстрам.

Приємним сюрпризом стали віншування у виконанні вихованців фольклорного гурту “Волиняни” (керівник - Тетяна Жилюк).

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Регіональний сервісний ...
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ