Чернігівські біатлоністи продовжують радувати вболівальників гарними новинами

Чернігівські біатлоністи продовжують радувати вболівальників гарними новинами

20.01.16 12:26 0 564
Жіноча збірна України з біатлону, у складі якої Ірина Варвинець, Юлія Джима, Валя Семеренко, Олена Підгрушна, у естафетній гонці тріумфувала на 5-етапі Кубку світу в німецькому Рупольдингу. Наші біатлоністки подарували справжній драйв та емоції своїм уболівальникам.

Перший етап гонки був довіреній наймолодшій спортсменці — Ірині Варвинець. І вона не підвела і передала естафету другою, відставши від норвежки у межах однієї секунди. На другому етапі, естафету підхопила олімпійська чемпіонка нашої збірної — Юлія Джима. Юлія не тільки закріпила успіх Ірини, але й примножила його. Юлія відірвалася від суперниць на 25 секунд. На третьому етапі Валентина Семеренко не могла поцілити у мішень і закрити її, тому зробила штрафне коло, але наприкінці впоралася із завданням і обігнала білоруську суперницю Надію Писарєву. Завершувати естафетну гонку випало лідерці нашої збірної — Олені Підгрушній. Доля «золота» вирішилася на останньому колі естафети.

Підсумкові результати:

1. Україна (1+4) 1:16:14.2

2. Німеччина (2+11) +1.2

3. Італія (0+10) +43.8

Перемогу на п'ятому Кубку IBU в італійському Ріднау також святкували українці. Збірна команда України у складі Юлії Журавок, Надії Бєлкіної, Андрія Доценко та Артема Прими здобула перше місце в змішаній естафеті.

Величезний внесок у перемогу нашої збірної зробили Андрій Доценко та Артем Прима. Зокрема, Артем Прима завершував естафету і майстерно розібрався із своїми суперниками на останньому колі гонки.

Підсумкові результати:

1. Україна (0+4) + 1:21:32.16

2. Росія (1+8) + 12.9

3. Норвегія (1+6) + 36.0

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині 240 тис. ...
Наступна новина: На Тернопіллі в День ...

КОМЕНТАРІ