У Хмельницькій області візит юних Ізяславчан до Польщі

У Хмельницькій області візит юних Ізяславчан до Польщі

20.01.16 11:06 0 738
Група учнів зі старовинного міста Ізяслав разом зі своїм викладачем польської мови у період різдвяних канікул відвідали мальовниче місто Остроленка Республіки Польща за запрошенням Президента цього міста Януша Котовскі. Побувавши у провідних місцях Остроленки діти отримали масу позитивних емоцій, вражень, познайомились з новими людьми, з якими відразу зуміли знайти спільну мову не дивлячись на мовний бар'єр.

Молоді ізяславчани зі своїм вчителем мали можливість відвідати пам'ятні місця Остроленки: краєзнавчий музей міста, п'ять загальноосвітніх навчальних закладів, різні розважальні центри. Також відбулася зустріч української делегації з представниками органів місцевої влади, які поділилися досвідом та результатами своєї роботи.

Наші школярі не лише відвідали навчальні заклади, а й взяли активну участь у навчальному процесі, а саме на уроках англійської мови, праці та історії Польщі.

Юні Ізяславчани також відвідали столицю Польщі місто Варшаву, де оглянули один із найсучасніших планетаріїв Європи відкритий у Варшаві «Небо Коперника». Крім того, гості столиці також побували у науковому центрі Коперника, в Королівському замку і музеї Варшавського повстання. Побували у Старому Місті.

Наразі Ізяславщина очікують друзів із Польщі у славному Ізяславі!

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ