У Рівненській області рятувальники провели профілактичний рейд в житловому секторі

У Рівненській області рятувальники провели профілактичний рейд в житловому секторі

20.01.16 12:57 0 554
19 січня з метою попередження виникнення пожеж у житловому секторі, зменшення загибелі людей на них, а також роз’яснення вимог пожежної безпеки в побуті, правилам поведінки у зимовий період та на зимових водоймищах, рятувальники ДСНС Костопільського району провели рейдове профілактичне відпрацювання житлового сектору районного цетру.

Співробітники Служби порятунку проінструктували мешканців, щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті, безпечному користуванні побутовими електричними та газовими приладами, пічним опаленням, а також по дотриманню правил поведінки під час перебування на водоймах в зимовий період.

Особливу увагу рятувальники приділили профілактичним бесідам з мешканцями похилого віку, та багатодітними родинами. Батькам малолітніх дітей нагадали, що не можна залишати малечу наодинці з працюючими побутовими електричними та газовими приладами, сірниками та запальничками, легкозаймистими рідинами.

На згадку про зустріч рятувальники залишили всім, до кого завітали, інформаційно-просвітницькі листівки в яких детально викладено основні причини виникнення пожеж та правил безпечної поведінки, яких обов’язково слід дотримуватися.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Твердопаливні котли ...
Наступна новина: Успішна реалізація проектів ...

КОМЕНТАРІ