Рівненщина: на Дубровиччині у 2 копачів вилучено мотопомпу та інше знаряддя для незаконного видобутку бурштину

Рівненщина: на Дубровиччині у 2 копачів вилучено мотопомпу та інше знаряддя для незаконного видобутку бурштину

20.01.16 16:34 0 602
Працівники Сарненської місцевої прокуратури спільно з працівниками державної лісової охорони та поліції 18 січня 2016 року припинили незаконний видобуток бурштину-сирцю на території Літвицького лісництва ДП «Дубровицький лісгосп», що поряд із селом Грицьки Дубровицького району Рівненської області.

В результаті вилучено автомобіль марки «ГАЗ-66», мотопомпу кустарного виробництва з приладдям для видобування бурштину (пожежні рукави, забірні шланги, підхватки, шрайбер, тички), а також встановлено 2 осіб причетних до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

За вказаним фактом Дубровицьким відділенням Сарненського ВП ГУНП в Рівненській області розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 240 КК України. Триває досудове розслідування, процесуальне керівництво у якому здійснює Сарненська місцева прокуратура.

Слід відмітити належну роботу працівників ДП «Дубровицький лісгосп» щодо охорони лісів та земель від незаконної діяльності копачів сонячного каміння. Лісівники оперативно виявили вказаний факт та вжили всіх необхідних заходів задля затримання спільно з правоохоронцями на місці події порушників.

За матеріалами Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області

Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цьогоріч на Вінниччині ...
Наступна новина: Різдвяний концерт з ...

КОМЕНТАРІ