Нові ідеї дизайнерів у створенні столів для будинку

Нові ідеї дизайнерів у створенні столів для будинку

20.01.16 18:02 0 960

Письмові, робочі, журнальні, офісні столи - це невід'ємний атрибут не тільки офісних приміщень, але і кімнат будинку або квартири: вітальні, кухонної зони, спальні, домашнього кабінету і бібліотеки в будинку.

Стіл для кабінету в будинку може бути виготовлений з таких традиційних матеріалів, як натуральне дерево, пластик і метал, проте все більшою популярністю користуються сучасні столи зі штучного або натурального каменю, а також столи зі скляними стільницями. Більше інформації про столи для дому ви можете знайти на сайті: http://resolute.com.ua/shop/category/dlia-doma/stoly.

Що таке стіл на козлах?

Стіл на козлах являє собою різновид письмових, журнальних, обідніх, офісних та інших столів, конфігурація яких представлена ​​масивними панелями з металу, каменю, дерева, пластика, розміщеними на одній або декількох опорних стовпах та з'єднаних парно ніжками. Цей вид столів користується популярністю ще з епохи Середньовіччя (початок сімнадцятого століття). На сьогоднішній день стіл на козлах, в сучасному виконанні і конфігураціях користується великою популярністю серед дизайнерів інтер'єру і домочадців, що оформляють інтер'єр будинку або квартири в стилі ретро, ​​середземноморському або сільському стильових напрямках.

Стіл, виготовлений із каменю

Античний стіл з каменю дизайнери розмістили в просторому холі приватного будинку, обладнавши невеликий мобільний домашній кабінет для домовласників. Конструкція столу виконана з штучного каменю, візуально нагадує сірий мармур.

Деревяні столи

Каштан, дуб, сосна, вишня, горіх, бук, граб - ці та інші породи дерев широко використовуються меблевими компаніями для виробництва надійних, зносостійких, довговічних і стильних робочих столів для офісів будинку або квартири. Дерев'яні столи не тільки практичні і багатофункціональні, але і володіють унікальними естетичними характеристиками: столи з дерев темних і світлих порід стануть відмінною прикрасою інтер'єру будь-якого приміщення приватного будинку і квартири. Світлий письмовий стіл гармонійно поєднується із загальним інтер'єром і стильовим напрямком спальні господарів будинку, стіни і стеля якої оформлені в білому кольорі.

Стіл із дуба

Журнальний столик з дерева має стійкі металеві опори і міцну стільницю з натурального дуба. Дизайнери доповнили стильний журнальний столик з дерева затишним м'яким кріслом з подушками. У приватному будинку дерев'яний стіл на козлах виконує подвійну функцію, будучи одночасно журнальним і письмовим столом, так як у вітальні знаходиться домашній кабінет власника будинку.

Висновок

Письмовий дерев'яний стіл стане чудовим доповненням інтер'єру приміщень, виконаних в індустріальному, середземноморському або сільському стильових напрямках. На паралельних дерев'яних ніжках письмового столу обладнані зручні полички для книг, паперів і канцелярського приладдя. Багатофункціональний письмовий стіл дизайнери обладнали металевою настільною лампою і дерев'яним стільцем в індустріальному стилі.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Впродовж 2015 року ...

КОМЕНТАРІ