Які бувають чоловічі сумки?

Які бувають чоловічі сумки?

21.01.16 23:00 0 1688

Чоловіки, які розуміються в стилі, усвідомлюють важливість сумки як аксесуара, що доповнює образ. Однак представники сильної статі, вибираючи сумку, крім естетики велику увагу звертають на практичну сторону цієї речі. Стаття познайомить вас з різноманітністю цього аксесуара і допоможе вибрати найоптимальнішу для вас модель. Більше інформації про чоловічі шкіряні сумки ви можете дізнатися на сайті: bolinni.pl.ua.

Основні принципи підбору чоловічої сумки

Сумочки давно перестали бути виключно жіночою річчю. Сьогодні чоловіча сумка настільки ж важлива річ, як годинник або ремінь.

Так як різноманітність цього аксесуара велика, то необхідно знати наступні принципи підбору сумок:

  • Розмір має значення. Чим сумка менше, тим вона зручніша в руці, але менш містка. Перш за все, визначитеся чи для перенесення речей вона вам необхідна.
  • Поєднання із загальною концепцією стилю. Пам'ятайте, що сумка повинна доповнювати ваш образ. Якщо ви носите спортивний одяг, звичайно ж, класичний шкіряний портфель - не ваш варіант.
  • Якщо ви хочете створити елегантний образ, то пам'ятайте, що всі шкіряні аксесуари повинні бути виконані в одному кольорі, а ось текстура, наприклад, шкіряної сумки і ременя може відрізнятися.

Давайте перейдемо до основних видів цього чоловічого аксесуара і познайомимося з їх особливостями.

Портфелі

Чоловіки в радянський час не могли обійтися без портфеля. Але сучасні моделі пішли від класичного уявлення про прямокутні портфелі, що зовні нагадують скриньку. Чоловічий сучасний портфель має більш обтічну форму, і на ньому можуть бути присутні кишені різної форми і розміру, форма ручки теж може відрізнятися. Незмінним залишився лише матеріал: портфелі виготовляють з якісної шкіри. Такий аксесуар підкреслює статус свого власника.

Тоут

Цей вид сумок є модернізованою варіацією портфеля, але на відміну від свого «прародителя», тоут має крім короткої ручки ще і  довгу. Завдяки цьому його можна носити через плече. Виготовляється він, як правило, з м'якої натуральної шкіри темних відтінків. Такий аксесуар доречний в нестрогому офісному костюмі, але якщо ви віддаєте перевагу носінню класичних брюк зі стрілками і не уявляєте свій образ без краватки, то вам більше підійде традиційний портфель.

Саквояж

Зовні саквояж нагадує дорожню сумку невеликого розміру. Він має класичний дизайн, і для його виготовлення використовують нейтральні, спокійні відтінки натуральної шкіри. Така сумка відмінно поєднується з повсякденним одягом, і  її можна взяти з собою в подорож і всі найнеобхідніші вам речі запросто в ній помістяться.

Барсетка

Дана модель являє собою чоловічу інтерпретацію жіночого клатча. Барсетка носиться в руці, для цього в ній передбачена ручка зверху або ремінець на бічній стороні. Є моделі і без ручки зовсім, тоді таку барсетку носять просто в руці.

Планшет

Така сумка своїм зовнішнім виглядом нагадує сумку листоноші. Вона може виготовлятися з різних матеріалів, при цьому доповнюючи різні стилі одягу. Носиться вона на довгому ремінці на плечі або через плече. У планшет можна поміститися мінімум речей, які необхідні чоловікові в повсякденному житті.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Вінничині відкриття ...
Наступна новина: Состояние пищевой ...

КОМЕНТАРІ